Автовикуп від PRO Auto швидкий спосіб продати автомобіль

23:35 17.01.2024
Автовикуп від PRO Auto швидкий спосіб продати автомобіль

Часто виникає потреба в терміновому продажі свого автомобіля, основна причина - це бажання купити машину іншої марки або новішу модель. Не завжди у власника автомобіля є час на класичний продаж через оголошення в інтернеті.

У цьому випадку допоможе послуга автовикуп від компанії PRO Auto. Нема потреби спеціально готувати машину до продажу, займатися розміщенням оголошень в інтернеті та витрачати час на показ автомобіля. Крім цього продаж автомобіля через автовикуп за часом займає не більше одного дня.

Розповімо докладніше про те, як подати заявку онлайн на оцінку і викуп автомобіля в PRO Auto.

Як дізнатися вартість свого автомобіля

Перше, що необхідно зробити, щоб дізнатися вартість свого автомобіля - це відправити заявку для попередньої оцінки.

Спеціальна форма на сайті дає змогу з легкістю надіслати потрібну інформацію про ваш автомобіль: Марка автомобіля, рік випуску та контактний номер телефону. Ще можна напряму відправити фотографії на номер (073) 311-33-33 за допомогою будь-якого месенджера Viber, WhatsApp, Telegram.

Після отримання запиту протягом 10-15 хвилин з вами зв'яжеться автоброкер і скаже попередню ціну за яку компанія готова викупити ваш автомобіль.

Для того, щоб оцінка була якомога точнішою, потрібно розповісти всі деталі про автомобіль і його історію. Так Ви заощадите свій час.

Що впливає на вартість автомобіля

Базові речі, які впливають на вартість - це: марка і модель автомобіля, пробіг автомобіля, його технічний стан. Як правило, терміновий автовикуп передбачає суму в 90-95% від ринкової вартості автомобіля на вторинному ринку.

Потрібно розуміти, що навіть компанії, які займаються автовикупом, розглядають не всі автомобілі до покупки. Наприклад, якщо автомобіль перебуває в технічному стані або після серйозної аварії - його можуть не розглядати до покупки.

Як проходить угода з викупу автомобіля

Щоб Ви змогли швидко продати свій автомобіль, автомобіль має перебувати в Україні, документи на машину мають бути в порядку. Після узгодження всіх деталей і оцінки автомобіля експертом відбувається оформлення документів у присутності юриста.

Оплата відбувається відразу і можливий розрахунок у зручній для продавця валюті, крім цього можна домовитися про оплату готівкою або на банківський рахунок.

Загалом автовикуп має низку переваг, а саме:

Ще у компанії PRO Auto є власний автомайданчик у Києві, де можна не тільки виставити на продаж свій автомобіль, а й купити інший або зробити обмін з доплатою.


Источник: PRO Auto
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015