Заряджену Toyota Camry 2025 показали на тизерах

23:46 08.12.2023
Заряджену Toyota Camry 2025 показали на тизерах

Нова Toyota Camry 2025 модельного року готується до виходу на ринок. Нещодавно недорогий седан бізнес-класу представили офіційно. А тепер модель показали у «найкрутішому» вигляді.

Над варіантом зовнішності спортивної моделі Toyota GR Camry попрацював Theottle на своєму YouTube каналі. Таку модифікацію поки що не анонсували офіційно. Проте раніше компанія пропонувала цей варіант.

Очевидно, автор каналу вирішив, що подібну модель можна очікувати і після оновлення. До того ж, Toyota активно розвиває свій спортивний підрозділ GR. Художник намалював агресивніші бампери, великі колеса і навіть спойлер на багажнику.

Нова Toyota Camry (у стандартному виконанні) зазнала дуже глибокої модернізації. На попередника автомобіль не схожий. Тут з'явилася нова передня частина з фарами у стилі Prius, а задні ліхтарі нагадують Lexus.

У найдешевшому виконанні машину оцінили в $25 000. Це седан із 2-літровим бензиновим двигуном потужністю 177 к.с. та варіатором.

Модель також дебютувала у гібридному виконанні на базі 2,5-літрового бензинового двигуна. У передньопривідному варіанті потужність складає 228 к.с., з повнопривідною трансмісією - 235 к.с.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015