Індійська JSW вирішила увійти до автомобільного сектору

20:03 01.12.2023
Індійська JSW вирішила увійти до автомобільного сектору

Індійський конгломерат JSW Group увійшов в автомобільний сектор, придбавши 35% акцій MG Motor India, повідомляє India Today.

Спільне підприємство має на меті реалізувати нові ініціативи, включаючи збільшення місцевих постачальників, покращення інфраструктури зарядки електромобілів (EV), розширення виробничих потужностей та впровадження ширшого асортименту транспортних засобів з акцентом на екологічно чисту мобільність.

«Одним з ключових напрямків діяльності цього спільного підприємства буде продовження розвитку екосистеми електромобілів та завоювання лідерських позицій у цій сфері», - сказав Парт Джиндал з JSW Group.

Фірми також планують розвивати районні електромобілі та транспортні засоби з двигунами внутрішнього згоряння і створити стійку автомобільну екосистему в Індії.

JSW має в Індії підприємства з виробництва сталі, енергетики, цементу, лакофарбової продукції та інфраструктури. Близько 8-10% попиту на продукцію індійської сталеливарної промисловості припадає на автомобільний сектор. Індійський конгломерат Tata Group також має сталеливарний та автомобільний бізнес.

Загальний обсяг продажів електромобілів в Індії зріс порівняно з попереднім місяцем і роком раніше до п'ятимісячного максимуму в жовтні через сезон фестивалів в країні і в міру того, як ринок оговтувався від наслідків скорочення субсидій на електромобілі.


Источник: Minprom
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015