Toyota буде маркувати свої гібридні автомобілі по-новому

19:15 28.11.2023
Toyota буде маркувати свої гібридні автомобілі по-новому

З 2009 року Toyota використовує блакитний ореол у межах свого значка на автомобілях, обладнаних гібридними силовими агрегатами. Уважні автомобілісти помітили, що нова гібридна Camry не має логотипу з синім фоном.

Погляд на задню частину седана дає підказку. Замість синіх відтінків на значку Toyota Camry отримує синю крапку на багажнику поруч із літерами HEV (що й означає гібридний електромобіль). У Toyota зазначають, що нове коло має символізувати прагнення компанії до «щастя людей, які живуть на землі, і її бажання передати це наступному поколінню».

Таким чином, нове синє коло замінить попередній логотип з синім відтінком на нових гібридах, електромобілях і авто на паливних водневих елементах. Найближчим часом оновлене маркування з'явиться на Camry, Crown і найвідомішому гібриді японського автовиробника - хетчбеках і кросоверах Prius. На гібридних RAV4, Venza та Corolla з часом також пропишеться оновлене коло.

Як згадувалося раніше, крапка також прикрашатиме задню частину електромобілів. Синє коло вже було помічено на тизерних знімках на задній частині майбутнього bZ3X.

Усі ці зміни у маркуванні це є частиною маркетингової кампанії автовиробника Beyond Zero, яка передбачає використання електрифікованих транспортних засобів, щоб «вийти за межі вуглецевої нейтральності» і «позитивно впливати на нашу планету та суспільство».


Источник: Autogeek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015