Toyota зніме з продажу популярний кросовер

23:11 16.11.2023
Toyota зніме з продажу популярний кросовер

Toyota вирішила відмовитись від популярного кросовера на збільшеній платформі RAV4. Модель Venza знімуть з продажів у 2024 році. Причина - поява нового автомобіля, що прийшов на зміну.

За інформацією Motor1, усередині автовиробника тривали напружені обговорення, чи варто залишати в лінійці Venza на тлі дебюту нового Crown Signia. У результаті дійшли висновку, що автомобілі надто схожі, і в шоу-румах їм буде тісно.

У компанії вирішили, що через близькі розміри і аудиторію покупців, що потенційно перетинається, два кросовери будуть конфліктувати на ринку.

Та й на більш статусній моделі Toyota Crown Signia можна краще заробити з урахуванням зростання ціни. Її поки що не оголосили, але вона виявиться вищою, ніж ціна Toyota Venza, яка в США коштує від 35 000 доларів.

Топова модифікація оцінена майже в 45 000 доларів. Це якраз діапазон початкової ціни для базової комплектації Toyota Crown Signia 2024 модельного року.

У компанії задоволені ринковими успіхами Venza за чотири роки продажу. Але від машини все ж таки вирішили відмовитися. Мабуть, новий кросовер має вищий комерційний потенціал.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015