Toyota випустила фірмову колекцію одягу в стилі 70-х.

17:16 13.11.2023
Toyota випустила фірмову колекцію одягу в стилі 70-х.

У лінійці фірмових аксесуарів всіх автовиробників, що поважають себе, є не тільки деталі для автомобілів, а й товари для їх власників. У тому числі одяг, здатний підкреслити приналежність конкретної людини до спільноти власників машин певної марки. Колекція може бути присвячена актуальним моделям, історії бренду та окремим підрозділам. У Toyota вирішили віддати шану своїй спадщині та витворам проекту Toyota Racing Development.

Toyota уклала партнерську угоду з брендом вуличного одягу HUF щодо випуску лінійки одягу та аксесуарів, натхнених власною гоночною командою Toyota Racing Development (TRD) та її великою багатою історією. Колекція HUF x TRD включає ряд предметів одягу та аксесуарів, виконаних у кольорах і з графікою, джерелом натхнення для яких послужила характерна для 1970-х років розмальовка гоночних команд.

«Лінійка HUF x TRD, створена на основі намальованих від руки ілюстрацій, що нагадують альбоми старої школи, стилізована під одяг гонщиків та механіків гоночних команд. У результаті сучасна колекція одягу та аксесуарів виводить позашляховий стиль на нову арену», - зазначає компанія.

Колекція включає безліч речей, у тому числі флісові кофти, класичні футболки, толстовки і сорочки, куртки, штани, бейсболки та інше. У HUF стверджують, що ця колекція поєднує історію Toyota в сучасних силуетах та стилях. Окрім одягу та аксесуарів, Toyota та HUF також спільними зусиллями створили спеціальний промо-кар HUF x TRD Pro на базі пікапа Tundra 2023 року.


Источник: Мотор
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015