Опубліковано нові подробиці про китайський Ford Bronco

18:48 09.11.2023
Опубліковано нові подробиці про китайський Ford Bronco

Про те, що Ford планує налагодити виробництво відродженого Bronco у Китаї, стало відомо кілька місяців тому. Джерелом інформації стало місцеве міністерство промисловості та інформаційних технологій (MIIT). Наразі у мережі з'явилася нова серія фотографій закамуфльованого китайського Ford Bronco, поміченого під час дорожніх тестів.

Завдяки витоку з MIIT відомо, що китайська версія відрізняється від американської логотипом «Ford» над назвою «Bronco» на решітці радіатора. Це дозволить зробити позашляховик більш впізнаваним у Китаї, де назва Bronco не так добре відома, як у США та інших ринках.

Китайцям модель запропонують, як мінімум, у двох чотиридверних конфігураціях. Одна з них оснащена тими самими колісними дисками з великими позашляховими шинами, що й деякі американські модифікації.

За попередньою інформацією, габаритна довжина китайського Bronco складе 4800-4825 мм, ширина - 2070 мм, висота - 1990 мм. Для порівняння, габарити американської версії - 4412 x 2014 x 1826 мм.

Судячи з єдиного фото салону, інтер'єр виглядає ідентично моделі для ринку США. Тут і кермо з урізаним в нижній частині ободом, і цифрова панель приладів, і великий інформаційно-розважальний екран. На центральній консолі видно масивний важіль перемикання коробки передач.

Ключова відмінність ховається під капотом. Китайський Ford Bronco запропонують виключно з 2,3-літровим чотирициліндровим турбомотором, побудованим на спільному підприємстві Changan Ford. Віддача агрегату - 271 к.с. та 455 Нм крутного моменту.

Потужність мотора такого ж об'єму, доступного в США значно більша - 304 к.с. Також китайській версія дісталася інша коробка передач - 8-ступінчаста автоматична, а не 10-ступінчаста американської моделі.

Виробництво позашляховика для китайського ринку налагодить спільне підприємство Ford Jiangling. У продажу він очікується з березня до травня 2024 року. Попередньо стартовий цінник складе 41 300 доларів.


Источник: Авто Центр
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015