PEUGEOT представляє Новий E-RIFTER: багатофункціональний електромобіль для відпочинку та роботи

19:14 07.11.2023
PEUGEOT представляє Новий E-RIFTER: багатофункціональний електромобіль для відпочинку та роботи

Як і решта нещодавно оновленої модельної лінійки Бренду PEUGEOT, багатофункціональний електромобіль PEUGEOT E-RIFTER підносить власну електрифікацію та ефективність роботи на новий рівень. Новий PEUGEOT E-RIFTER демонструє максимальний рівень зручності для відпочину або роботи, він демонструє свою готовність до захоплюючого повсякденного життя.

Сьогодні головна мета PEUGEOT - стати провідним Брендом на ринку електромобілів до 2025 року. Електричний вен PEUGEOT E-RIFTER є важливою складовою широкої електричної лінійки європейського Бренду, що наразі нараховує 9 легкових електромобілів та 3 електричні комерційні фургони.

Як частина глобальної стратегії електрифікації Бренду, новий PEUGEOT E-RIFTER стає ще більш ефективним - завдяки збільшенню запасу ходу, що тепер сягає до 320 км. Водночас новий PEUGEOT E-RIFTER зберігає та покращує всі ті ключові якості, які зробили цей багатоцільовий вен успішним та популярним серед клієнтів: гарний комфорт руху, просторий салон та модульний пасажирський простір, максимальний рівень високотехнологічного оснащення, неймовірне задоволення від водіння, привабливий зовнішній вигляд.

Дизайн, що натякає на авантюрні пригоди

Новий PEUGEOT E-RIFTER відтепер має вдосконалений дизайн та нові логотипи Бренду. Водночас, електричний вен зберігає впізнаваний «мускулистий», солідний, впевнений дизайн: його характерний стиль провокує на нові пригоди та підкреслює авантюрний характер електромобіля.

Новий PEUGEOT E-RIFTER максимально повно відповідає цінностям та вподобанням клієнтів. Можна впевнено заявити: «привабливість має багато форм та втілень». Клієнти з оптимістичним мисленням та активним способом життя знайдуть для себе електромобіль, що має сучасний дизайн та повний перелік новітніх технологій для світу в режимі «онлайн».

Новий PEUGEOT E-RIFTER - це повністю електричний транспортний засіб, що піклується про природу та навколишній світ. Він пропонує зручність керування енергією, а також вирізняється чудовим внутрішнім простором та оптимальним комфортом.

Дизайн та салон нового PEUGEOT E-RIFTER виділяються наступним:

Електромобіль PEUGEOT E-RIFTER отримав нову, більш динамічну передню частину. Наприклад, особливо варто відзначити нове оформлення «решітки радіатора» з центральним розміщенням нового логотипу Бренду PEUGEOT, який додаткового підкреслено «світловим підписом» із трьома лініями-кігтями.

Характерний «міцний» стиль PEUGEOT E-RIFTER додатково посилюється новими кольорами - яскравим зеленим Sirkka Green та насиченим синім Kiama Blue. Вони наче допомагають підкреслити витончену форму кузова. А численні деталі натякають на можливість активного відпочинку: великі колісні арки, захисні бокові накладки, рейлінги на даху, збільшений кліренс.

Новий PEUGEOT E-RIFTER також отримав й абсолютно нову передню панель, що забезпечує чудову ергономіку та вирізняється високоякісним оздобленням. Передня частина салону побудована за культовою концепцією PEUGEOT i-Cockpit® й пропонує абсолютно новий 10-дюймовий сенсорний екран HD-формату.

Комфортні та зручні сидіння вкриті новою світло-сірою тканиною, яскравою та теплою, яка чудово гармонує з новими матеріалами оздоблення салону. Велика площа вікон та засклення, що може бути додатково збільшена завдяки панорамному даху, робить салон світлішим - і це світло «заряджає» позитивною енергією водія та пасажирів.

Універсальність та гнучкість у використанні

Новий PEUGEOT E-RIFTER став ще більш універсальний, ніж будь-коли раніше. Його нові високотехнологічні системи та обладнання, а також салон з широкими можливостями трансформації та адаптації до потреб власника, означають лише одне - цей електричний вен здатен знайти відповідь на будь-які запити водія та пасажирів!

Новий PEUGEOT E-RIFTER пропонує ще більше задоволення від водіння завдяки високотехнологічному салону PEUGEOT i-Cockpit, який включає в себе наступне:

Новий PEUGEOT E-RIFTER вирізняється широким переліком оснащення для безпеки та комфорту - як під час щоденних міських поїздок, так й під час довгих заміських подорожей. Наприклад:

Новий PEUGEOT E-RIFTER вирізняється винятковими можливостями трансформації та адаптації під запити водія або пасажирів. Наприклад:

Покращені технічні показники та онлайн-можливості

Новий PEUGEOT E-RIFTER пропонує найкращі та найсучасніші технології Бренду в питаннях електрифікації.

Повністю 100% електричний вен PEUGEOT E-RIFTER став ще більш ефективним й пропонує технічні характеристики краще, ніж будь-коли раніше. Наприклад:

Українських покупців також чекає оновлення Нового PEUGEOT E-RIFTER. Адже Бренд рухається в ногу з часом, аби цілком відповідати на запити клієнтів. А також. Для нашого ринку будуть запропоновані версії з ДВЗ, аби повністю покрити потреби клієнтів у витривалому та надійному транспорті. Презентація PEUGEOT E-RIFTER та PEUGEOT RIFTER в Україні очікується в другому кварталі 2024 року. Слідкуйте за новинами Бренду PEUGEOT, аби першим дізнаватися про оновлення.

Поки ми всі разом чекаємо Новий PEUGEOT E-RIFTER, пропонуємо ознайомитись з актуальною моделлю PEUGEOT E-RIFTER та переглянути електромобілі, що вже присутні на складах в Україні - просто тут і зараз!


Источник: PEUGEOT
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015