Евакуатор з фільму «Форсаж: Хоббс та Шоу» виставлено на продаж

16:10 07.11.2023
Евакуатор з фільму «Форсаж: Хоббс та Шоу» виставлено на продаж

Аукціон Bring a Trailer виставив на продаж евакуатор, побудований спеціально для фільму «Форсаж: Хоббс та Шоу» 2019 року. З його допомогою герої Джейсона Стетхема та Дуейна Джонсона «приземляли» гелікоптер агентів МІ-6.

Основою для кастомного тягача стало шасі повнорозмірного кросовера Chevrolet Suburban 1983 року, на яке встановили модифіковану конструкцію.

Кузов вантажівки виконаний у зеленому кольорі зі світло-зеленою графікою в нижній частині та коричнево-червоною у верхній. Масивна решітка радіатора з чотирма вертикальними сітчастими секціями прикрашена логотипом Peterbilt. Над подвійним лобовим склом у металевій рамці нависає значний козирок. Також привертають увагу штучні корпуси турбін Turbonetics та хромовані вихлопні труби.

На платформі з дерев'яною підлогою знаходиться буксирний пристрій із чорною А-подібною рамою та барабаном із ручним приводом та бронзовими ланцюгами. Задніх ліхтарів та поворотників у тягача немає. Їздить він на 20,0-дюймових клесах з вісьмома вушками чорного кольору та шинами Pit Bull Rocker розміром 39,5x16,50 дюйма.

У салоні встановлені ковшеподібні сидіння Beard, оздоблені коричневим вінілом із тканинними вставками, водійське - з поясним ременем безпеки. На дверних картах, стелі та задній стінці кабіни - чорний вініл із ромбоподібною строчкою. Також в описі вказані каркас безпеки, триспицеве рульове колесо, підлоговий важіль перемикання коробки передач, стельові вентилятори, вимикач живлення та імітація управління РТО.

Приладова панель AutoMeter включає спідометр із максимальною відміткою 260 км/год та тахометр зі швидкістю 6000 об/хв. П'ятизначний одометр нарахував 3058 км пробігу, у тому числі 10 км тягач проїхав після складання. Загальний пробіг шасі невідомий.

Під капотом у нього 6,2-літровий диватель LS3 V8, пов'язаний із триступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід - задній. Тягач оснащений гідропідсилювачем рульового керування Lee, посиленими дисковими гальмами, абагатоважільною підвіскою та регульованими пружинними амортизаторами King.

Аукціон, у рамках якого у кіношного Peterbilt з'явиться новий власник, відбудеться 7 листопада. За добу до початку торгів ставка складала 27 000 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015