Пікап Tesla Cybertruck вперше помітили в новому кольорі

20:55 06.11.2023
Пікап Tesla Cybertruck вперше помітили в новому кольорі

Електричний пікап Tesla Cybertruck помітили в чорному матовому кольорі. Це може натякати на майбутню опцію для моделі. Про це розповіли на сайті InsideEVs.

На виставці Teslas&Coffee в Санта-Моніці було виявлено незвичайний Tesla Cybertruck, за кермом якого перебував головний інженер бренду Франц фон Хольцхаузен. Цікаво те, що автомобіль був пофарбований не в колір нержавіючої сталі, а покритий матовою чорною плівкою.

Кілька місяців тому Tesla стала пропонувати кольорову плівку для електрокарів Model 3 і Model Y. Її вартість становить від 7500 до 8000 доларів. Таку опцію може отримати й пікап Cybertruck.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявляв, що електричний пікап Cybertruck буде доступний тільки в одному кольорі. Це пов'язано з тим, що нержавіючу сталь набагато складніше пофарбувати. Проте кольорова плівка може задовольнити потребу клієнтів у персоналізації своїх авто.

We saw Franz driving a matte black Cybertruck at today’s Santa Monica Teslas & Coffee. Franz said “nice shirt” when he noticed the man was wearing a CT t-shirt. Dope or nope?@DMC_Ryan @BLKMDL3 @TeslaOwnersSCV @TeslaClubSoCal @ChargeGoGroup pic.twitter.com/wl3TAR0hHP

— Adam C - “The Navigator” (@AtomAntEater) November 4, 2023

За чутками, така опція може з'явитися через кілька місяців після запуску виробництва Tesla Cybertruck. Він запланований на 30 листопада.

Очікується, що кольорова плівка для пікапа обійдеться щонайменше в 10 000 доларів. Поки невідомо, які кольори можуть запропонувати для моделі.

Stealth matte black Cybertruck up close: https://t.co/Ffn7kLxmOZ pic.twitter.com/w2JngG5OUB

— Sawyer Merritt (@SawyerMerritt) November 4, 2023

Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015