Перший автомобіль Xiaomi вперше показали на якісних фото

15:15 05.11.2023
Перший автомобіль Xiaomi вперше показали на якісних фото

У Мережі раніше вже публікувалися зображення першого автомобіля Xiaomi, але зараз з'явилися якісніші зображення, які дають змогу розглянути внутрішню структуру. Сфотографували кузов, судячи з усього, десь на заводі Xiaomi. Цікаво, що всередині виявилися і панелі обшивки дверей, хоча зберігається все просто неба.

Камуфляж приховує особливості дизайну, але можна сказати, що седан буде присадкуватим і доволі широким. Видно, що до опрацювання аеродинаміки підійшли ґрунтовно.

Особливість оформлення інтер'єру - відсутність традиційних ручок відкривання дверей. Їх замінили на кнопки, причому як спереду, так і ззаду. Ймовірно, всі чотири двері оснастять доводчиками. А це вже риса автомобілів класу преміум.

Також звертає на себе увагу напис Xiaomi на панелі, що прикриває динамік. Зазвичай автовиробники укладають партнерство з визнаними грандами у сфері автозвуку на кшталт Sony (якщо подешевше) або Harman&Kardon і Bang&Olufsen (якщо йдеться про преміум), але тут Xiaomi вирішила все робити сама. Втім, компанія випускає чимало аудіосистем, і досвід у неї в цій галузі є.

Седан імовірно отримає безрамкові двері і великий панорамний дах.

У жовтні президент Xiaomi China Лю Вейбінг (Lu Weibing) офіційно підтвердив випуск першого автомобіля компанії в 2024 році. Аналітики вважають, що за перший рік Xiaomi випустить 50-60 тис. машин.

Нагадаємо, що національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) 13 квітня внесло китайську компанію з виробництва електронної техніки Xiaomi Corporation до переліку міжнародних спонсорів війни.


Источник: iXBT.com
Фото: ITHome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015