Підрозділ General Motors показав недорогий електрокар

20:32 02.11.2023
Підрозділ General Motors показав недорогий електрокар

Опубліковано офіційні фото нового Wuling HongGuang Mini EV. Мініатюрний бюджетний електромобіль пройде модернізацію і буде представлений 15 листопада. Оновлену модель назвали Macaron. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Wuling HongGuang Mini EV Macaron впізнається насамперед за зміненою передньою частиною. У нього замінені фари і бампер, а в дизайні побільшало плавних заокруглених ліній. Ззаду оновлені ліхтарі. Габарити компактного хетчбека залишилися колишніми.

Розміри Wuling HongGuang Mini EV:

Салон Wuling Mini EV Macaron зазнав більш кардинальних змін. Усередині оновлено кермо, замінено передню панель і перемикачі кондиціонера. Також встановлено нову цифрову панель приладів і 8-дюймовий тачскрін мультимедіа. Хетчбек отримав Bluetooth. Всередині тепер 15 відсіків для дрібної поклажі, а об'єм багажника зі складеними задніми кріслами становить 734 л.

Характеристики Wuling Mini EV розкриють під час презентації. Очікується, що китайський електромобіль збереже мотори на 27 і 41 к.с., а його запас ходу становитиме від 120 до 280 км, залежно від обраної батареї.

Нагадаємо, що представлений 2020 року електрокар Wuling HongGuang Mini EV створено за участю фахівців General Motors, адже американський концерн є співвласником бренду Wuling.

Ціна Wuling Mini EV стартує з $4700, але при виборі опції лізингу батареї знижується до $2850. Це найпопулярніший китайський електромобіль - вже продано понад мільйон авто.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015