Україна отримала від Уряду Республіки Фінляндії 9 спецавтомобілів

19:29 24.10.2023
Україна отримала від Уряду Республіки Фінляндії 9 спецавтомобілів

23 жовтня Тимчасово виконуючий обов'язки Голови ДСНС Володимир Демчук в онлайн-форматі долучився до урочистої церемонії передачі гуманітарного вантажу для України, у тому числі для ДСНС, від Уряді Фінляндії.

Участь у заході також взяли Міністр внутрішніх справ Фінляндії Марі Ратнанен, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Фінляндії Ольга Діброва, Генеральний директор рятувальних служб МВС Фінляндії Кіммо Кохвакка.

Українська сторона отримала 9 транспортних засобів, серед них - 4 карети швидкої допомоги, 3 пожежні автомобілі, 1 автоцистерну, 1 автопідйомник. Частину техніки отримають підрозділи ДСНС України.

«У рятувальників немає зброї, але сьогодні ми на своєму фронті наближаємо нашу спільну Перемогу: рятуємо людей, ліквідовуємо наслідки ворожої агресії. Вкрай важливо, що ми не одні у цій боротьбі. Вже неодноразово українські рятувальники отримували технічну допомогу від дружньої Фінляндії. Це саме та техніка та обладнання, що необхідне нам для роботи в умовах війни. Ми безмежно пишаємося такими європейськими друзями та вкотре висловлюємо вдячність фінським партнерам за підтримку України», - зазначив т.в.о. Голови ДСНС Володимир Демчук.


Источник: ДСНС України
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015