Mercedes-Benz готує стильний електричний універсал із запасом ходу 750 км

18:41 17.10.2023
Mercedes-Benz готує стильний електричний універсал із запасом ходу 750 км

Новий Mercedes-Benz CLA отримає версію Shooting Brake у кузові універсал. Це буде практична версія стильної моделі. Про це розповіли на сайті Autocar.

Mercedes-Benz CLA наступного покоління буде заснований на новій платформі MMA. Вона призначена для електричних моделей бренду.

Новинка отримає обтічний силует і незвичайний дизайн із масивною фальшивою решіткою радіатора. Це буде одна з перших моделей, що використовують нову мову дизайну бренду.

Платформа MMA підтримує різні електричні силові установки. Моделі на основі цієї архітектури отримають швидку зарядку на 800 В.

Очікується, що Mercedes-Benz CLA стане новою моделлю початкового рівня. Автомобілі A-Class і B-Class планують зняти з виробництва в найближчі роки.

Новий Mercedes-Benz CLA отримає акумуляторні батареї місткістю від 58 до 85 кВт.год. Завдяки цьому запас ходу новинки становитиме до 750 км на одному заряді.

Версія Shooting Brake відрізнятиметься елегантним силуетом і збільшеним багажником. Ця модель увійде в майже порожній сегмент розкішних компактних електричних компактних універсалів.

Загалом Mercedes-Benz готує чотири нові електромобілі. Седан CLA з'явиться вже наприкінці 2024 року, а універсал - на початку 2025 року.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015