Toyota 4Runner 2024 отримав нові кольори та великий набір стандартних технологій

14:54 07.10.2023
Toyota 4Runner 2024 отримав нові кольори та великий набір стандартних технологій

Toyota представила оновлений 4Runner. Для моделі 2024 року приготували низку змін, включаючи два нові відтінки в кузовній палітрі та безліч стандартних функцій. Зокрема, позашляховик можна замовити у червоному відтінку Underground, а покупці комплектації TRD Pro зможуть обрати новий колір Terra.

Оновлений Toyota 4Runner доступний у семи комплектаціях: SR5, SR5 Premium, TRD Sport, TRD Off-Road, TRD Off-Road Premium, Limited та TRD Pro. Всі вони укомплектовані 4,0-літровим V6 віддачею 274 к.с. та 377 Нм крутного моменту. Це дозволяє буксирувати причіп масою до 2268 кг.

Окрім нового землистого відтінку кузова комплектація TRD Pro відрізняється легкосплавними колісними дисками Black TRD з шинами Nitto Terra Grappler. Також він оснащений алюмінієвою захисною пластиною завтовшки 6 мм із червоним написом TRD та багажником на даху. Справлятися з бездоріжжям допомагають амортизатори Fox із віддаленими резервуарами.

Для комплектації TRD Off-Road за доплату запропоновано «фірмову» динамічну підвіску, яка дозволяє колесам рухатися на малих швидкостях. Це забезпечить покращені позашляхові характеристики без шкоди плавності ходу.

Версія TRD Sport оснащена підвіскою Cross-Linked Relative Absorber System, яка покращує керованість на дорозі.

Незалежно від комплектації оновлений Toyota 4Runner з конвеєра оснащений системою Safety Sense P. Вона включає високошвидкісний круїз-контроль, автоматичне перемикання дальнього світла на ближнє, попередження про вихід зі смуги руху та про розгойдування. Також у списку виявлення пішоходів та низка інших сучасних технологій допомоги водієві.

Ціни та терміни виходу Toyota 4Runner 2024 модельного року поки не розголошуються.


Источник: Авто Центр
Фото: Toyota
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015