Оновлений Ford Puma помічено у новому кузові

15:44 13.09.2023
Оновлений Ford Puma помічено у новому кузові

Ford готує оновлений кросовер Puma для Європи, який після відмови від Fiesta стане моделлю початкового рівня. Нове позиціонування відобразиться на зовнішності та інтер'єрі моделі.

На нових шпигунських фото, опублікованих виданням Motor1, кузов прототипу Ford Puma все ще у камуляжі. Але деяке уявлення про новинку вони все ж таки дають.

Оновлений кросовер отримає нове обличчя з переробленою решіткою радіатора, бампером та фарами. Логотип марки зміститься з капоту на решітку. При цьому корма залишаться практично недоторканою, включаючи задні ліхтарі актуальної моделі.

Фотографій інтер'єру оновленого Ford Puma у новій серії, як і раніше, немає. За попередніми даними, кросовер запропонує нове компонування салону з іншим розташуванням дефлекторів вентиляції та оновленою 12,0-дюймовою інформаційно-розважальною системою.

Але головним новаторством європейського Ford Puma стане повністю електрична версія. Зовні він відрізнятиметься закритою решіткою радіатора та іншими характерними для електромобілів елементами. Силові компоненти Puma EV розділить із фургоном E-Transit Courier. Потужність агрегату складе близько 134 к.с. Очікується, що при використанні зарядки постійного струму потужністю 100 кВт батарея кросовера повнюватиметься за 10 хвилин на 87 км шляху.

Оновлений Ford Puma, як і раніше, буде доступний зі стандартним 1,0-літровим трициліндровим EcoBoost потужністю близько 123, 153 або 168 к.с. залежно від версії. Також у моторній лінійці залишиться 1,5-літровий турбований EcoBoost для Puma ST. У зв'язці з механічною коробкою передач він видаватиме 197 к.с.

Офіційно терміни появи оновленого Ford Puma поки не оголошено. За попередньою інформацією, у серію новинку запустять до кінця 2024 року. Виробництво кросовера налагодять у Крайові, Румунія.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015