Автобуси з аеропорту Лондона тепер допомагають українським військовим

15:02 11.09.2023
Автобуси з аеропорту Лондона тепер допомагають українським військовим

Автобуси-гармошки з Лондонського аеропорту Лутон тепер допомагають українським військовим протистояти російському вторгненню.

Транспорт до України передала компанія Go-Ahead. Вона забезпечувала доставку пасажирів та їхнього багажу від прилеглої до аеродрому залізничної станції до аеропорту Лутон.

У березні 2023 року аеропорт та залізницю зв'язала автономна монорейкова дорога, і необхідність в автобусах відпала. Після списання їх передали до місцевого благодійного фонду, а потім доставили до України.

Компанія Go-Ahead опублікувала фотографію одного з автобусів у лісі поряд із українськими військовими. На ньому все ще видно написи, що залишилися від часів роботи в аеропорту Лутон.

За заявою Go-Ahead, автобуси-гармошки будуть використовуватись для доставки необхідних речей на фронт, а також як місце для відпочинку. Для цього транспорт обладнали туалетами та душем.

«Ці транспортні засоби пропрацювали роки, перевозячи відпочиваючих та їхні валізи. Зараз вони перестали працювати в аеропорту, і ми раді, що автобуси можуть використовуватися з користю як невеликий внесок у військову допомогу Україні», - прокоментували свій донат у транспортній компанії.


Источник: Avianews.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015