Екоактивісти втопили кілька автомобілів, бойкотуючи виставку IAA Mobilit у Мюнхені

16:54 05.09.2023
Екоактивісти втопили кілька автомобілів, бойкотуючи виставку IAA Mobilit у Мюнхені

Активісти з Грінпіс, намагаючись привернути увагу публіки до забруднення довкілля, вирішили бойкотувати автошоу IAA Mobility у Мюнхені, яке відчинило свої двері для відвідувачів. Вони втопили в озері навпроти виставкового залу три автомобілі та встали з плакатами біля них.

Якщо говорити точніше, то у воду занурили кузови від Mercedes-Benz E-Class W210, VW Touareg та ще однієї невстановленої моделі. Екоактивісти в соцмережах написали, що витягли з авто все, що могло завдати шкоди природі. На одному з плакатів вони написали: «Скоротіть зараз або потонете пізніше». Тим самим вони закликали людей відмовитися від автомобілів із ДВС.

Нагадаємо, що аналогічний протест активісти Грінпіс провели перед IAA Mobility у 2021 році. Що тоді, що зараз вона викликала велику кількість хейту з боку користувачів мережі. Міністр юстиції цього регіону Георг Айзенрайх взагалі заявив, що має намір притягнути до відповідальності цю групу активістів за таку агресивну акцію.

JETZT ?? Greenpeace-Aktivist:innen demonstrieren zur Er?ffnung der #IAA23 in M?nchen.

Mit ihrem Festhalten an Verbrennern und dicken SUVs versenkt die Autoindustrie sich selbst und den Planeten. Statt Automessen brauchen wir mehr Fokus auf guten ?PNV und eine p?nktliche Bahn! pic.twitter.com/j1yaYMH23j

— Greenpeace e.V. (@greenpeace_de) September 4, 2023

Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015