Hyundai Mufasa отримав нову топову версію

19:23 28.08.2023
Hyundai Mufasa отримав нову топову версію

На весняному автосалоні в Шанхаї компанія Hyundai представила новий кросовер для китайського ринку під назвою Mufasa. Побудований на платформі Hyundai Tucson, він прийшов на зміну локальному ix35. У продажу кросовер з'явився у червні, але топова версія дебютувала лише зараз. Місцем прем'єри стала виставка Motor Show Chengdu 2023, яка відкрилася 25 серпня у Ченду.

Від базових модифікацій новинка з приставкою Hi-End у назві відрізняється матовим забарвленням кузова та глянсово-чорними елементами екстер'єру. Зокрема, в чорний пофарбовані декоративні вставки навколо затемненої решітки радіатора, корпуси бічних дзеркал заднього виду, оздоблення оптики та колісні диски. Дещо інакше виглядає передній бампер кросовера. Але найцікавіше - це відсутність бічного скління у задній частині салону. Його місце зайняли «зябра», стилістика яких перегукується з переднім бампером.

Під час прем'єри в Ченду відвідувачам авто-шоу показали одразу три версії Hi-End: Lux Black, Top Style та Top Black. Вартість новики - від 20 300 до 23 000 доларів.

Інтер'єр топового Hi-End повністю запозичений у «звичайного» Mufasa, включаючи два дисплеї діагоналлю 12,3 дюйми. Під капотом той же 2,0-літровий бензиновий «атмосферник» G4NJ потужністю 161 к.с. Як і у базової модифікації мотор згенерований із 6-ступінчастим «автоматом». Привід - передній.


Источник: Авто Центр
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015