Volkswagen Amarok перетворили на витончений кемпер

19:53 27.08.2023
Volkswagen Amarok перетворили на витончений кемпер

На виставці Caravan 2023 у Дюссельдорфі представлено кемпер на базі пікапа Volkswagen Amarok другого покоління. Основною для нього стала версія PanAmericana.

Переобладнанням пікапа займалася компанія Genesis Import GmbH зі Шварцаха. Виготовили його на заводі Ford у Сільвертоні в Південній Африці, де на дах Amarok встановили туристичний намет. Також «будинок на колесах» обладнаний жорстким верхом, тентом та оригінальними колісними дисками Delta. У передній частині кузова та на даху встановлені додаткові фари для освітлення дороги під час подорожей в «екзотичні місця». Для більшої прохідності» будинок на колесах» оснащений піднятою підвіскою та шинами BFGoodrich AT.

Також на виставці дебютувала висококласна версія нового Amarok з матричною світлодіодною оптикою та передніми сидіннями з електроприводом. У салоні пікапа встановили 12,0-дюймовий сенсорний екран. Передня панель та сидіння оздоблені шкірою. Як заявили у VW Commercial Vehicles, Amarok другого покоління вже «в базі» це «пікап преміум-класу», а тим паче у новій топовій комплектації.

Під капотом у топового Амарока 3,0-літровий турбований V6 віддачею 238 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Агрегат пов'язаний із 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу 4Motion.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015