Volkswagen Amarok отримав версію для рятувальників

16:22 27.08.2023
Volkswagen Amarok отримав версію для рятувальників

На виставці AFAC23 в Австралії представили незвичайний Volkswagen Amarok. Пікап отримав безліч модифікацій для роботи рятувальників. Про це розповіли на сайті Autoevolution.

Унікальний Volkswagen Amarok поки що існує тільки у вигляді прототипу, але керівництво бренду планує випустити серію таких автомобілів. Пікап розробили для служб екстреної допомоги.

Пікап оснащений стандартними 18-дюймовими колісними дисками та світлодіодними фарами IQ.Matrix. Замість вантажної платформи з'явився закритий відсік зі спеціальним обладнанням.

Volkswagen Amarok отримав камеру заднього огляду й датчики паркування. Це особливо корисно після зниження оглядовості.

На даху з'явилися синьо-червоні проблискові маячки. Кузов пікапа пофарбований у червоний колір і доповнений жовтими та чорними наклейками.

Унікальний пікап створено спільно з компаніями MFI Automotive Group і Ecco Safety Group. Вони допомогли доопрацювати кузов авто й адаптувати новинку під потреби рятувальників.

Volkswagen Amarok оснащений 3,0-літровим турбодизелем потужністю 250 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Він працює в парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015