Найдешевшу модель Tesla показали на нових рендерах

18:06 26.08.2023
Найдешевшу модель Tesla показали на нових рендерах

Tesla Model 3, як і раніше, є найдешевшим електромобілем американської компанії. До прем'єри готують модернізований автомобіль після рестайлінгу, але дизайн тримають у секреті. Однак у мережі вже показали, як може виглядати оновлена модель. Про машину повідомляє Autoevolution.

The new Tesla model 3 renderings. A 3D modeling practice. Made with Alias and UE5. black paint. #tesla #teslamodel3 pic.twitter.com/jbB0xUWAOx

— LaMianDesign (@LaMianDesign) August 22, 2023

Електричний седан Tesla Model 3 з'явився у 2017 році. Інші автовиробники за шість років виводять на ринок наступне покоління своїх моделей. Але Tesla готується обмежитись оновленням.

У ході рестайлінгу машина отримає трохи змінену зовнішність. Деталі невідомі. Але можна подивитися на рендери від LaMianDesign, які демонструють можливий дизайн. Автомобілю під кодовою назвою Tesla Model 3 Highland змінять передню частину з новими фарами та іншими бамперами.

The new Tesla model 3 renderings. A 3D modeling practice. Made with Alias and UE5. Silver paint. #tesla #teslamodel3 pic.twitter.com/YVWrCNsizF

— LaMianDesign (@LaMianDesign) August 22, 2023

Можливо, нова Tesla Model 3 стане зовсім трохи довшою за рахунок цих змін. Очевидно, що силует та двері залишаться без змін.

Колірна палітра моделей Tesla дуже скромна та обмежена. Ми здивуємося, якщо у компанії для Model 3 розроблять нову палітру. А колісні диски, напевно, з'являться інші. Поки що інформації про офіційну прем'єру оновленого електромобіля немає.

The new Tesla model 3 renderings. A 3D modeling practice. Made with Alias and UE5. Red paint. #tesla #teslamodel3 pic.twitter.com/XYqtxMrPus

— LaMianDesign (@LaMianDesign) August 22, 2023

Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015