Volkswagen презентував стильний дім на колесах

16:44 26.08.2023
Volkswagen презентував стильний дім на колесах

На виставці в Дюссельдорфі презентували новий Volkswagen California. Будинок на колесах стане серійним у 2024 році. Про це повідомляє офіційний сайт німецького автовиробника.

Автодім Volkswagen California формально є концепт-каром, проте серійна модель мало чим відрізнятиметься від нього. За основу взяли новий Volkswagen Multivan T7 довжиною 5,3 м - він набагато просторіший за попередника.

Як і в попередників, дах мінівена виконано підйомним. На додачу, можна розкласти тент і облаштувати ганок.

У салоні передбачені розкладні ліжко і стіл, а крісла другого ряду розгортаються на 180°. Мінікухня доповнена електроплитою, раковиною і холодильником. На додачу, передбачені численні ящики для поклажі і навіть невелика барна стійка.

Родзинка Volkswagen California - спеціальний планшет. Він дає змогу керувати безліччю функцій - піднімати дах, регулювати налаштування клімату, перевірити рівень питної води в баку.

Ще одне нововведення Volkswagen California 2024 - гібридна силова установка, що заряджається. 1,4-літрова бензинова турбочетвірка й електромотор сумарно розвивають 218 к.с. Вона дає змогу не тільки пересуватися на електротязі, а й живити електрообладнання від батареї.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015