Позашляховик Ineos Grenadier отримає відкриту версію для сафарі

21:09 19.08.2023
Позашляховик Ineos Grenadier отримає відкриту версію для сафарі

Ineos Automotive презентувала нову версію суперпозашляховика Grenadier - Grenadier Safari з брезентовим дахом та двома рядами крісел для любителів африканських пейзажів. Також для кращого огляду можна скласти шибки.

Ineos Grenadier Safari розроблений новою дочірньою компанією Ineos Kavango, яка зосередиться на конверсіях для сафарі, кінозйомок, ветеринарії та охорони здоров'я. Її створили після придбання Ineos Automotive компанії Kavango Engineering із Ботсвани. Остання відома у південноафриканському регіоні як фахівець із переобладнання автомобілів.

Основною для Grenadier Safari став серійний позашляховик, якому трохи збільшили дорожній просвіт та переставили розподільний пристрій. Але головна відмінність - брезентовий відкидний тент зі складним вітровим склом та багаторівневі сидіння для максимального панорамного огляду. Вартість прогулянкового Grenadier не озвучується. Базовий позашляховик коштує від 71 500 доларів.

Дебюту Grenadier Safari передувала презентація рамного пікапу Grenadier Quartermaster. Перше її зображення компанія показала наприкінці червня. Вона об'єднала грубий зовнішній вигляд позашляховика з вантажною платформою довжиною 1564 мм та рядним шестициліндровим двигуном від BMW.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015