Як вибрати автомобіль з салону?

13:01 16.08.2023
Як вибрати автомобіль з салону?

Купівля нового автомобіля з салону - мрія кожного автомобіліста. Через величезний вибір марок і моделей авто зробити вибір досить складно, але здійснення давньої мрії того варте. Причина складності вибору часто полягає в тому, що кожен дилер вихваляє свою марку та рекомендує її як кращу в співвідношенні ціни та якості на ринку, але це не завжди виявляється чистою правдою.

Аби позбавитися складнощів вибору, треба віддавати перевагу перевіреному продавцю, який з уважністю вислухає всі потреби та побажання клієнта. Орієнтованість на задоволення побажань покупця, широкий вибір нових автомобілів та співпраця з 10-ма світовими виробниками - гарантія якісного сервісу, який в Україні пропонує Холдинг GM GROUP.

Чому купують у GM GROUP

Завдяки якісній та злагодженій роботі спеціалістів компанія стала офіційним дилером для низки автомобільних виробників з країн ЄС та Японії. Сьогодні найбільш популярні та надійні авто, які найчастіше зустрічаються на дорогах України, ви можете знайти в салонах Холдингу.

Багато покупців стають постійними клієнтами та віддають перевагу купівлі авто саме з майданчиків GM GROUP. Причин цьому кілька:

Клієнтам пропонується висока якість сервісу, на рівні європейських держав. Більшість співробітників компанії проходила навчання безпосередньо в країнах-імпортерах, що вказує на їх бездоганну кваліфікацію. Вони мають достатній досвід у роботі з автотранспортними засобами і можуть відповісти на будь-яке питання покупця про авто, незалежно від його складності.

Авто з майданчика та під замовлення

Маючи 17 діючих дилерських центрів в Україні, компанія готова запропонувати значний асортимент ТЗ в наявності. За бажанням кожен новий або постійний клієнт може оформити індивідуальне замовлення на автомобілі японського та європейського виробництва від компаній: VW, Toyota, Audi, Skoda, Renault, Peugeot, Subaru, Hyundai, Mitsubishi, JAC.

Вибирайте автомобіль за класом комфорту, технічними характеристиками або ґрунтуючись на персональних вподобаннях, адже з українським Холдингом GM GROUP це зробити максимально просто.


Источник: GM GROUP
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015