Представлено перший серійний рестомод Ferrari 250 SWB

18:27 14.08.2023
Представлено перший серійний рестомод Ferrari 250 SWB

Британська компанія RML показала перший серійний рестомод Ferrari 250 SWB. Виробник, відомий гоночними автомобілями, розпочав постачання клієнтам своєї першої самостійної моделі Short Wheelbase. Побудований на базі Ferrari 550 Maranello спорткар на кшталт класичного 250 GT SWB пішов у дрібносерійне виробництво - на Monterey Car Week широкому загалу продемонструють перший клієнтський екземпляр RML SWB, який після шоу передадуть неназваному замовнику. Усього буде зроблено 30 рестомодів за ціною від 1,35 мільйонів фунтів стерлінгів кожен.

Short Wheelbase отримав вуглепластиковий кузов у ретро-стилі та вихлопну систему з чотирма патрубками. Спеціально для новинки у RML розробили ексклюзивні 18-дюймові колеса, стилізовані під спицьовані. Підвіска отримала спеціально створені для моделі амортизатори Ohlins, товстіший стабілізатор поперечної стійкості та пружини зі зміненою жорсткістю.

Оснащення включає кондиціонер, сидіння з електроприводом, підсклянники та інформаційно-розважальна система з рухомим екраном, який можна приховати, коли він не потрібен. Салон оздоблено шкірою та алькантарою, а всі декоративні елементи виконані із справжнього металу.

Перший екземпляр клієнта пофарбований в яскраво-жовтий колір з синіми поздовжніми смугами на кузові, а інтер'єр виконаний в темно-синьому кольорі з жовтими акцентами. Технічно всі RML SWB однакові - постійний 5,5-літровий атмосферний V12 потужністю 485 кінських сил від базового Ferrari 550 Maranello поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а на ведучій задній осі встановлено самоблокувальний диференціал. Вартість першого клієнтського спорткара не названо.


Источник: Мотор
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015