Hyundai презентував недорогі кросовери підвищеної прохідності

20:03 08.08.2023
Hyundai презентував недорогі кросовери підвищеної прохідності

У Hyundai Creta 2023 і його подовженого семимісного побратима Alcazar з'явилася нова версія Adventure. Кросовери підготували до бездоріжжя. Про це повідомляється на офіційному сайті автовиробника.

Нові Hyundai Creta і Alcazar Adventure впізнаються за пластиковим захисним обвісом і 17-дюймовими позашляховими шинами. Крім того, решітку радіатора та інші хромовані деталі кузова замінили чорними. Також для кросоверів запропонували новий зелений колір.

Салон Hyundai Creta і Alcazar Adventure оздоблено штучною шкірою, розбавленою зеленими вставками і швами. На педалях з'явилися металеві накладки. Комплектація включає клімат-контроль, круїз-контроль, вбудований відеореєстратор, віртуальний щиток приладів і 10,25-дюймовий тачскрин.

Новий Hyundai Creta Adventure запропонований виключно з 1,5-літровим бензиновим мотором на 115 к.с. і комплектується механічною КПП або варіатором.

Семимісний кросовер Hyundai Alcazar Adventure також доступний з 1,5-літровим 160-сильним турбомотором і 116-сильним турбодизелем такого ж об'єму. У першому випадку встановлено 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями, у другому - 6-ступінчасті механіка або автомат.

Ціна Hyundai Creta Adventure стартує з $18 300, а Alcazar Adventure - з $23 000. Продажі кросоверів стартують з осені і спочатку вони будуть запропоновані на індійському ринку.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015