У липні ОККО змінила умови програми «Пальне для волонтерів»

22:34 24.07.2023
У липні ОККО змінила умови програми «Пальне для волонтерів»

З липня-місяця 2023 року умови програми «Пальне для волонтерів» змінилися - скасовано розгляд заявок на безкоштовну видачу пального. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Натомість, як повідомляють в ОККО, офіційно зареєстрованим громадським організаціям, які займаються евакуацією людей з небезпечних регіонів та доставкою гуманітарних вантажів в регіони, що потерпіли від бойових дій, надається знижка - 4 гривні на літр бензину чи ДП.

Як відомо, від перших днів повномасштабного вторгнення мережа АЗК ОККО надавала підтримку пальним не тільки ЗСУ, службам критичної інфраструктури, місцевим громадам, що потерпіли внаслідок бойових дій, а й волонтерським і громадським організаціям. За цей період було оброблено тисячі запитів від фондів і ГО й надано лише за цим напрямом пального на майже 20 млн грн.

«З липня 2023 року умови програми «Пальне для волонтерів» змінилися. Наша компанія прийняла рішення сфокусуватися на основних програмах по допомозі, а саме допомозі Збройним силам України. Таким чином, ми припиняємо розгляд заявок на безкоштовну видачу пального, але ми розуміємо, наскільки важлива робота благодійних фондів, і пропонуємо максимально лояльні умови для організацій, які займаються евакуацією людей з небезпечних регіонів та доставкою гуманітарних вантажів в регіони, що потерпіли від бойових дій, а саме знижку - 4 гривні на літр бензину чи ДП», - йдеться у повідомленні.

Для отримання знижки необхідно заповнити форму на сайті ОККО у розділі «Контакти» (підрозділ «Волонтерам»). В ОККО також зазначають, що компанія співпрацює лише з офіційно зареєстрованими громадськими організаціями, які працюють в одному з вищевказаних напрямів. Заявки від приватних компаній/фізичних осіб до розгляду не беруться.

Водночас мережа АЗК ОККО продовжує зосереджувати зусилля на своїх ключових проєктах допомоги захисникам України. Зокрема компанія продовжує безкоштовно годувати воїнів на прифронтових АЗК хотдогами й гарячими напоями. Крім того, як повідомляв раніше enkorr, спільно з фондом «Повернись живим» уже акумульовано 325 млн грн на закупівлю 25 безпілотних розвідувальних комплексів Shark для ЗСУ (станом на 13 липня 2023 року 7 комплексів передано ЗСУ й вони вже працюють на передовій), а зараз збирає кошти на озброєннях усіх бригад територіальної оборони.

Нагадаємо, станом на кінець червня загальний обсяг допомоги ОККО на потреби оборони й відбудови України становив 750 млн грн.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015