Завод BMW Group у Регенсбурзі випустив мільйонний BMW X1

20:37 21.07.2023
Завод BMW Group у Регенсбурзі випустив мільйонний BMW X1

BMW Group прозвітувала про досягнення ще однієї знаменної віхи. На заводі компанії у Регенсбурзі зібрано мільйонний BMW X1. «Ювілейним» став електричний BMW iX1 у кольорі Alpine White. Найменший спорткар бренду - перша повністю електрична модель, що випускається в Регенсбурзі. Виробництво електромобіля запустили у листопаді 2022 року, на одній лінії з плагін-гібридними та ДВЗ-версіями.

З кінця цього року у Регенсбурзі розпочнеться виробництво другої електричної моделі BMW - BMW iX2. До кінця 2023 року баварська Група інвестує у розширення майданчика понад 350 мільйонів євро. При цьому буде створено приблизно 500 нових робочих місць. На даний момент співробітників набирають та навіть запустили додаткові зміни у суботу. У листопаді планують додати другу зміну та перевести завод на тризмінний режим роботи.

Наразі з конвеєра заводу щодня сходять до 1000 автомобілів BMW 1 серії, BMW X1 та BMW X2. Нещодавно цей майданчик став першим у світі заводом із наскрізним та автоматизованим процесом перевірки, обробки та маркування пофарбованих поверхонь із використанням роботів, керованих штучним інтелектом. Також розпочато оцифрування заводу у Верхньому Пфальці. У 2022 році у рамках пілотного проєкту було створено його цифрову 3D-версію.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015