Новий Hyundai Santa Fe 2024 сфотографували «наживо»

17:32 20.07.2023
Новий Hyundai Santa Fe 2024 сфотографували «наживо»

Новий Hyundai Santa Fe п'ятого покоління кілька днів тому тільки показали на перших офіційних фото, а його вже вдалося зняти наживо. Кросовер помітили на підземному паркінгу одного з південнокорейських міст. Його знімки з 'явилися на сторінці Shorts Car в Instagram.

Кросовер Hyundai Santa Fe 2024 проходить випробування без камуфляжу, лише його бампери пофарбовані в чорний колір. Це дало можливість розгледіти авангардний незграбний дизайн кросовера.

На фото (нижче) потрапив доступніший варіант Hyundai Santa Fe 2024. Про це свідчать колісні диски та лише одна вихлопна труба.

Нагадаємо, що новий Hyundai Santa Fe офіційно презентують у серпні. Кросовер підріс у розмірах, а його дизайн кардинально змінився і став брутальнішим.

У салоні з'явилися два великі дисплеї, сенсорні кнопки і «двоповерхова» центральна консоль. Кросовер Hyundai став просторішим і буде доступний з двома або трьома рядами сидінь.

Характеристики Hyundai Santa Fe 2024 поки що не розголошують, але відомо, що в лінійці будуть версія з 2,5-літровою турбочерверкою і гібрид.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений SHORTS CAR (@shorts_car)


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015