Пікапи проєкту ГеройСar пішли на фронт

16:03 20.07.2023
Пікапи проєкту ГеройСar пішли на фронт

Чергову партію з 14 позашляховиків Ford благодійний фонд RUSH Foundation передав до лав Збройних сил України.

Усі машини пішли на передову. Один пікап за цільовим направленням отримала Нацгвардія, сім - підрозділи Сухопутних військ. Ще шість автівок цієї ж марки Ford F350 відійшли президентському полку, який також воює.

Нагадаємо, бійці Окремої президентської бригади ім. Б. Хмельницького торік з перших днів війни з російськими окупантами захищали Київ, потім воювали на Харківщині, а зараз гонять окупантів з Донбасу.

Автомобілі передано згаданим фондом у рамках проєкту ГеройСar. Це - національна платформа для забезпечення ЗСУ колісним транспортом. За погодженням із командуванням ЗСУ ГеройСar постачає для потреб фронту повнопривідні пікапи Ford F250 та Ford F350.

«Ми підтримуємо контрнаступ і забезпечуємо наших хлопців на фронті надійними та потужними автомобілями, які відіграють вирішальну роль у забезпеченні мобільності наших військових. В умовах активних бойових дій автівки дозволяють бійцям швидко реагувати на загрози, пересуватися в складних умовах місцевості та бути оперативними у виконанні завдань. Потужний двигун та висока прохідність пікапів дозволяють долати перешкоди навіть у важкодоступних місцях. Кожен пікап, відправлений на фронт, несе з собою відданість і підтримку всього українського народу», - коментує керівник проєкту ГеройСar Олександр Пугач.

Загалом в рамках згаданого проєкту придбано більше 270 пікапів на суму понад 100 млн грн. Окрім цього, створено потужну інфраструктуру для своєчасного постачання та обслуговування автівок.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015