Hyundai IONIQ 5 N дебютував на фестивалі швидкості в Гудвуді

18:18 13.07.2023
Hyundai IONIQ 5 N дебютував на фестивалі швидкості в Гудвуді

Сьогодні на Фестивалі швидкості в Гудвуді у Західному Сассексі, Англія компанія Hyundai представила новий високопродуктивний повністю електричний автомобіль IONIQ 5 N. Автомобіль оснащений двома електродвигунами, які розвивають загальну потужність 650 кВт (880 к.с.) і крутний момент 900 Нм. Це дозволяє IONIQ 5 N розганятися від 0 до 100 км/год за 3,5 секунди і розвивати максимальну швидкість 260 км/год.

Автомобіль оснащений також спеціально налаштованою підвіскою, яка забезпечує відмінну керованість і комфорт. Він має також ряд інших технічних новинок, зокрема систему N e-shift, яка імітує перемикання передач, і систему N Active Sound +, яка додає до звуку двигуна більш емоційний відтінок.

IONIQ 5 N має ексклюзивний дизайн, який відрізняється від звичайного IONIQ 5. Новинка має більш агресивну зовнішність з ширшими шинами, нижчим кліренсом і більшим дифузором. Також IONIQ 5 N має ексклюзивну колірну гаму, в яку входять такі кольори, як Performance Blue, Performance Red і Performance White.

Інтер'єр новинки відрізняється від інтер'єру звичайного IONIQ 5. Автомобіль має спортивні сидіння, обшиті алькантарою та шкірою, ексклюзивні декоративні елементи, а також 12,3-дюймову цифрову приладову панель й 12,25-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи.

IONIQ 5 N оснащений рядом сучасних технологій, зокрема:

IONIQ 5 N буде доступний на ринку в кінці 2023 року. Ціна автомобіля поки що не оголошена.


Источник: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015