Найшвидший електромобіль Hyundai засвітився під час випробувань

21:57 06.07.2023
Найшвидший електромобіль Hyundai засвітився під час випробувань

Заряджений електромобіль Hyundai IONIQ 5 N помітили під час тестів. Попри камуфляж, усі ключові елементи дизайну новинки можна розгледіти. Про це розповіли на сайті Motor1.

Електромобіль Hyundai IONIQ 5 виділяється серед конкурентів своїм незвичайним дизайном з елементами ретростилю. Тепер же настав час для спортивної модифікації моделі.

Hyundai IONIQ 5 N отримає новий кузовний обвіс з агресивними бамперами. Також новинку оснастять колісними дисками збільшеного діаметра.

Позаду можна помітити великий спойлер. Також привертає увагу новий масивний дифузор.

Крім зовнішніх доопрацювань, Hyundai IONIQ 5 N отримає спортивну підвіску. Електромобіль стане нижчим і зможе проходити повороти на вищій швидкості.

Hyundai IONIQ 5 N оснастять двома електромоторами сумарною потужністю близько 600 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займатиме менше ніж 4 секунди.

Ще однією особливістю новинки стане звук, який видаватимуть електромотори. Він імітуватиме звучання бензинового двигуна з електричним тоном.

Вихід Hyundai IONIQ 5 N на ринок заплановано на кінець 2023 року. Початкова вартість новинки складе майже 60 000 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015