Новий BMW X2 помітили під час випробувань

22:47 23.06.2023
Новий BMW X2 помітили під час випробувань

BMW робить успіхи в роботі над своїм новим X2. Це не перший раз, коли фотошпиуни ловлять прототип на публіці, але тепер можна краще розгледіти «обличчя» кросовера. На нових шпигунських фотографіях зображено те, що вважається обвісом M35i з видаленими елементами камуфляжного покриття.

Зверніть увагу на передню частину. Раніше нижні вентиляційні отвори були частково заблоковані жорсткими накладками, але тепер їх немає. Таким чином, легко помітити загнуті під кутом бокові сторони нижніх отворів, які вгорі заходять всередину, поєднуючись з нижніми кутами решітки радіатора. Тонкі вертикально орієнтовані вентиляційні отвори з боків решітки також добре помітні.

Передня частина виглядає досить агресивно. Поєднання потужних гальмам, які сховані за передніми колесами, і скромного спойлером ззаду наводить на думку, що це модель підвищеного рівня оснащення, швидше за все, M35i або, можливо, M40i. Чотири патрубки вихлопної системи ще більше підтверджують цю теорію, але це не повноцінна модель X2 M.

Говорячи про дизайн, наступне покоління X2 не буде еволюційним кроком, який ми часто бачимо в нових моделях BMW. Невеликий кросовер виглядає в цілому більшим, з більш широким профілем і формою, що більше нагадує модель X4, ніж піднятий хетчбек нинішньої моделі. Він розділить платформу з моделлю X1, фактично ставши більш витонченою версією маленького позашляховика. Це також означає, що інтер'єр, швидше за все, буде таким же, і ви можете очікувати відповідні силові агрегати X1-го. Є підозра, що для M35i (або M40i) це буде 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 306 кінських сил.

По тому, що частина камуфляжу вже знята, можна сміливо припустити, що повноцінний дебют нового X2 відбудеться до кінця цього року, що зробить новий X2 моделлю 2024 року.


Источник: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015