Новости за 16.06.2022

Tesla підняла ціни на електромобілі від $2000 до $6000Tesla підняла ціни на електромобілі від $2000 до $6000
Торік Tesla підвищувала ціни на свої електромобілі майже щомісяця, але на суму не більше $500, цього року вона вирішила рухатися рідкісними, але великими кроками.
Фінляндія не впустить у країну росіян із бензином у каністріФінляндія не впустить у країну росіян із бензином у каністрі
На фінській митниці запроваджено заборону на ввезення з росії окремої 10-літрової каністри з бензином.
Спецпідрозділ KRAKEN отримав на озброєння бронемашину Alvis 4Спецпідрозділ KRAKEN отримав на озброєння бронемашину Alvis 4
Спецтранспорт буде задіяно для виконання операцій на території Харківської області.
В Україні відреставрували унікальний 86-річний автомобільВ Україні відреставрували унікальний 86-річний автомобіль
Відома Майстерня з відродження ретроавтобілей «Автореанімація» з міста Дніпро нещодавно закінчила черговий свій проєкт. Там був відреставрований рідкісний сьогодні легковий автомобіль ГАЗ-А.
Wood Mackenzie: високі ціни на пальне в світі збережуться до 2023 рокуWood Mackenzie: високі ціни на пальне в світі збережуться до 2023 року
За даними групи, тиск на ціни має послабшати у другій половині наступного року, коли очікується запуск кількох нових великих нафтопереробних заводів, зокрема на Близькому Сході.
На аукціон виставили унікальний універсал Jaguar від GucciНа аукціон виставили унікальний універсал Jaguar від Gucci
Jaguar XJS Shooting Brake від Gucci існує в одному-єдиному екземплярі. Салон універсала оброблений шкірою, двома видами дерева та лазуритом.
Hyundai Steel почала розробляти високоякісну сталь для електромобілівHyundai Steel почала розробляти високоякісну сталь для електромобілів
Завдяки новому сплаву автовиробники зможуть знизити шум роботи редукторів і підвищити їх зносостійкість.
Huawei розробляє нові електрокари спільно з Chery та JACHuawei розробляє нові електрокари спільно з Chery та JAC
Cтало відомо, що до партнерів Huawei приєднаються JAC і Chery
Новітній Mercedes-Benz G-Class перетворили на десантний бронеавтомобільНовітній Mercedes-Benz G-Class перетворили на десантний бронеавтомобіль
На міжнародній виставці озброєння Eurosatory 2022, яка проходить з 13 по 17 червня в Парижі, на стенді Rheinmetall був представлений новітній десантний бронеавтомобіль Сaracal («Каракал»).
Країна без НПЗ збільшує постачання мазуту до Саудівської АравіїКраїна без НПЗ збільшує постачання мазуту до Саудівської Аравії
Естонія, країна, в якій немає жодного нафтопереробного заводу, раптово збільшила постачання мазуту до Саудівської Аравії.
Skoda презентувала ралійну FabiaSkoda презентувала ралійну Fabia
Чеська компанія Skoda офіційно представила нове покоління ралійного гоночного боліду Fabia Rally2.
Ford відкликає майже 3 млн авто через несправність трансмісіїFord відкликає майже 3 млн авто через несправність трансмісії
Компанія Ford відкликає в Сполучених Штатах Америки майже 3 млн одиниць авто.
Очільник Мінцифри пояснив, коли і як запрацює розмитнення авто в «Дії»Очільник Мінцифри пояснив, коли і як запрацює розмитнення авто в «Дії»
Мінцифри обіцяє повнгістю прибрати людський фактор із процесу розмитнення автомобілів.
Новий автомобіль без офіційної гарантії? Нові реалії російського ринкуНовий автомобіль без офіційної гарантії? Нові реалії російського ринку
Після введення в Росії, так званого «паралельного» імпорту місцеві дилери почали масово завозити нові автомобілі з «дружніх» країн.
Компанія Garage Italia представила ретромод Alfa Romeo Spider DuettoКомпанія Garage Italia представила ретромод Alfa Romeo Spider Duetto
Італійська компанія Garage Italia продемонструвала відвідувачам заходу Milan Design Week своє нове дітище - рестомод Alfa Romeo Spider Duetto з гібридним силовим агрегатом.
Презентовано далекомагістральну електровантажівку ScaniaПрезентовано далекомагістральну електровантажівку Scania
Шведський виробник комерційних автомобілів Scania представив регіональну далекомагістральну електровантажівку, яка буде доступна в Європі.
Компанія Citroen показала найменший у світі кросоверКомпанія Citroen показала найменший у світі кросовер
Електромобіль Citroen Ami отримав позашляхову модифікацію. Кросовер досягає всього 2,41 м у довжину і важить менш ніж пів тонни.
Manhart показав проект тюнінгу BMW X5Manhart показав проект тюнінгу BMW X5
Німецьке тюнінг-ательє Manhart Performance представило новий проект MHX5 700. Новинка є допрацьованою версією популярного спортивного кросовера BMW X5.
Перший купе-кросовер Peugeot показали на офіційних фотоПерший купе-кросовер Peugeot показали на офіційних фото
Новий Peugeot 408 - невеликий кросовер зі стрімким дизайном та купеподібним дахом. Модель збудована на платформі хетчбека Peugeot 308.
У Гостомелі через ремонт мосту обмежили рух транспортуУ Гостомелі через ремонт мосту обмежили рух транспорту
У Гостомелі Київської області в четвер, 16 червня, на кілька годин обмежать рух на автодорозі «Київ - Ковель - Ягодин». Фахівці здійснять ремонт мосту.
Mercedes-Benz та Volkswagen підтримали повну відмову від ДВЗMercedes-Benz та Volkswagen підтримали повну відмову від ДВЗ
Представники компаній Mercedes-Benz і Volkswagen назвали досяжним план відмови від ДВЗ нових автомобілів з 2035 року.
Розкрито подробиці першого кросовера McLarenРозкрито подробиці першого кросовера McLaren
Після Ferrari і Lamborghini свій кросовер випустить і McLaren. Він буде електричним, а його потужність перевищить 700 к.с.
Представлено проект роботизованої зарядної станції Ziggy для електромобілівПредставлено проект роботизованої зарядної станції Ziggy для електромобілів
Стартап EV Safe Charge представив проєкт роботизованого зарядного пристрою Ziggy, що призначений для роботи в автономному режимі на автостоянках.
500 автомобілів брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL були безкоштовно відремонтовані на користь України500 автомобілів брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL були безкоштовно відремонтовані на користь України
Три місяці тому українське представництво концерну STELLANTIS, яке представляє бренди PEUGEOT, CITROEN, OPEL, запустило програму безкоштовного сервісного обслуговування і ремонту автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни.
Dacia показала новий логотипDacia показала новий логотип
Румунська марка Dacia, яка входить до Групи Renault і продає в Європі моделі зі знайомими нам назвами Duster, Logan та Sandero, змінила фірмовий стиль - тепер вона має зовсім нову емблему.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015