Новости за 16.01.2023

На аукціон виставили знаменитий спорткар Alfa RomeoНа аукціон виставили знаменитий спорткар Alfa Romeo
Усього випустили лише сім Alfa Romeo 6C 2300 з обтічним кузовом від ательє Touring. Купе оснастили двигуном від гоночного автомобіля.
Європа поспішає купувати дизель перед санкціямиЄвропа поспішає купувати дизель перед санкціями
Європейські покупці дизельного пального поспішають заповнити ним свої склади до початку дії ембарго на імпорт російських нафтопродуктів 5 лютого.
Автомобілю Subaru вперше дісталися заводські адаптивні амортизаториАвтомобілю Subaru вперше дісталися заводські адаптивні амортизатори
Підвіска Active Damper e-Tune з електроннокерованими стійками ZF доступна як опція на новому універсалі Levorg.
Американці показали екстремальний електричний пікапАмериканці показали екстремальний електричний пікап
Електропікап Cenntro TeeMak запропонують у версіях вантажопідйомністю 360 та 1000 кг. Поряд із стандартною моделлю буде доступний варіант підвищеної прохідності.
Електромобілі виявилися безпечнішими за машини з ДВЗЕлектромобілі виявилися безпечнішими за машини з ДВЗ
За даними Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS), для пасажирів та водія електромобіля його велика маса та особливість компонування з важкою батареєю під підлогою зазвичай є сприятливими факторами.
Представлено перший у світі броньований хечбек Volswagen Golf GTIПредставлено перший у світі броньований хечбек Volswagen Golf GTI
Пакет броні для Volkswagen Golf GTI майже не впливає на характеристики. Завдяки доробкам хетчбек може витримувати вогонь зі стрілецької зброї.
Ціна на автогаз на АЗС продовжує падатиЦіна на автогаз на АЗС продовжує падати
Середня ціна на скраплений газ упродовж вихідних (із 14 по 16 січня ц.р.) у мережах АЗС у середньому зменшилась на 0,14 грн/л - до 28,26 грн/л.
Розсекречено найбільший кросовер від CheryРозсекречено найбільший кросовер від Chery
Новий Exeed VX змінився зовні і став більш виразним на вигляд. У салоні побільшало дисплеїв, а лінійку моделі поповнила топова шестимісна версія.
Компанія Volvo готує електричний мінівенКомпанія Volvo готує електричний мінівен
Компанія Volvo розкрила плани на найближчі кілька років. Шведи анонсували вихід у сегмент електричних мінівенів.
На продаж виставили інклюзивний ретро-хетчбек ChryslerНа продаж виставили інклюзивний ретро-хетчбек Chrysler
Праві задні двері хетчбека переробили для зручної посадки пасажирів на візках. Ціна автомобіля складає 8000 доларів, але торг доречний.
На українських АЗС дешевшає пальнеНа українських АЗС дешевшає пальне
Частина автозаправних станцій в Україні з 13 по 16 січня знизили ціни на пальне.
З аукціону продають легендарний Dodge ChallengerЗ аукціону продають легендарний Dodge Challenger
Автомобіль Dodge Challenger R/T SE 1970 року випуску, який неодноразово перемагав в вуличних гонках у Детройті, мають намір продати з аукціону Mecum.
Компанія Chery запустила виробництво нового двигунаКомпанія Chery запустила виробництво нового двигуна
Китайська компанія Chery почала випускати у Китаї четверте покоління двигуна G4G15.
Volkswagen випустить електричний будинок на колесах у ретро-стиліVolkswagen випустить електричний будинок на колесах у ретро-стилі
Новий Volkswagen ID.California отримає фірмовий підйомний дах. У салоні електрокара з'являться розкладний стіл, поворотні крісла та мінікухня.
Продажі електромобілів становили майже чверть від усіх проданих авто VolkswagenПродажі електромобілів становили майже чверть від усіх проданих авто Volkswagen
Volkswagen за минулий рік наростив поставки електромобілів на 23,6%. У 2022 році бренд поставив близько 330 тисяч електромобілів.
У Китаї представили бюджетний електрокросовер з великим запасом ходуУ Китаї представили бюджетний електрокросовер з великим запасом ходу
Yudo Auto Yuntu продаватимуть у Китаї за ціною від 13 400 доларів. Запас ходу електрокросовера перевищує 400 км на одному заряді.
В ОАЕ продають крадений Porsche 911 GT3 RS з КанадиВ ОАЕ продають крадений Porsche 911 GT3 RS з Канади
У Дубаї виставлено на продаж рідкісний Porsche 911 GT3 RS 997-го покоління 2012 року. За автомобіль, імовірно, викрадений у вересні 2022 року в Канаді планують отримати трохи більше 400 тисяч доларів.
Компанія Citroen готуює доступний електрокросоверКомпанія Citroen готуює доступний електрокросовер
Новий Citroen eC3 - компактний кросовер завдовжки трохи менше 4 метрів. Електрокар оснастять 86-сильним двигуном та батареєю на 30,2 кВт.год.
Для виконання габаритно-вагового контролю додали ще одну WIM-системуДля виконання габаритно-вагового контролю додали ще одну WIM-систему
Відтепер Укртрансбезпека фіксуватиме порушення габаритно-вагових норм зі ще однієї WIM-системи (WIM 78).
Прискорюється зниження цін на нафтопродукти в оптіПрискорюється зниження цін на нафтопродукти в опті
На другому тижні року (з 6 по 13 січня) ціни на дизельне пальне й бензин продовжили зниження і за цей період просіли на 3 грн/л і 2,25 грн/л відповідно.
На продаж виставлено дуже рідкісний та нестандартний «позашляховик» FerrariНа продаж виставлено дуже рідкісний та нестандартний «позашляховик» Ferrari
Усього випущено 600 позашляховиків Ferrari Veicoli Speciali, а до наших днів збереглося лише 50 машин. Автомобіль довжиною близько 3 метрів важить 530 кг.
Рожевий Cadillac Eldorado 1959 влаштував ажіотаж на аукціоніРожевий Cadillac Eldorado 1959 влаштував ажіотаж на аукціоні
Новозеландський аукціон Trade Me виставив на продаж рожевий Cadillac Eldorado 1959 року, який належав скандальному німецько-фінському підприємцю Кіму Доткому.
За ще не представленим суперкаром McLaren вишикувалася чергаЗа ще не представленим суперкаром McLaren вишикувалася черга
У компанії McLaren повним ходом йде робота над наступником суперкара 720S. І хоча машина ще не анонсована, черга на неї розтягнулася до 2024 року.
Незвичайну сувенірну модель Ferrari продають за ціною справжнього Porsche CayenneНезвичайну сувенірну модель Ferrari продають за ціною справжнього Porsche Cayenne
Модель кузова Ferrari 250 GTO виготовлена вручну із алюмінію в масштабі 1:4. Вона досягає 1,08 м завдовжки і важить 5 кг.
Компанія Polestar відкрила «сніговий» шоурумКомпанія Polestar відкрила «сніговий» шоурум
Компанія Polestar, що належить Volvo Group, відкрила унікальну виставкову залу. Вона знаходиться в місті Рованіємі (Фінляндія) і повністю зроблена зі снігу.
Компанія Mitsubishi представила мікровен Delica MiniКомпанія Mitsubishi представила мікровен Delica Mini
Модель, яка готується відсвяткувати цього року 55-річний ювілей, практично не має жодного відношення до оригінальної «Деліки», але виглядає ефектно.
Стало відомо, скільки китайських авто купили українці в 2022 роціСтало відомо, скільки китайських авто купили українці в 2022 році
Названі найпопулярніші китайські автобренди на українському ринку за підсумками 2022 року.
Daimler Truck суттєво наростив продажі вантажівок та автобусівDaimler Truck суттєво наростив продажі вантажівок та автобусів
Daimler Truck успішно закінчила 2022 рік, який став для цього відомого автовиробника першим у новому, повністю незалежному статусі.
Компанія Subaru на автосалоні в Токіо презентувала декілька новинокКомпанія Subaru на автосалоні в Токіо презентувала декілька новинок
В Японії показали нову Impreza та інші новинки Subaru...
Компанія BYD готується вивести на ринок невеликий електромобіль SeagullКомпанія BYD готується вивести на ринок невеликий електромобіль Seagull
Найдешевший електромобіль від BYD коштуватиме менше $9000
Названо найкращий автомобіль 2023 року в ЄвропіНазвано найкращий автомобіль 2023 року в Європі
У Європі підбили підсумки конкурсу «Кращий автомобіль 2023 року». Переможцем визнали електричний кросовер Jeep Avenger.
Презентовано абсолютно новий 600-сильний Nissan GT-RПрезентовано абсолютно новий 600-сильний Nissan GT-R
Презентовано Nissan GT-R 2024 модельного року, який, як пишуть західні оглядачі, отримав найрадикальніші оновлення за останні 7 років завдяки новому зовнішньому вигляду та аеродинаміці.
Lexus презентував оригінальні туристичні версії моделей RX та GXLexus презентував оригінальні туристичні версії моделей RX та GX
Кросовер Lexus RX та позашляховик GX отримали версії для позашляхового туризму з наметами на даху. Крім того, презентували оригінальний багі із водневим мотором.
Розкрито лідерів продаж на світовому авторинку в 2022 роціРозкрито лідерів продаж на світовому авторинку в 2022 році
Toyota лідирує на світовому авторинку вже третій рік поспіль. Що стосується Volkswagen, то минулий рік став для виробника найгіршим за останні 11 років.
Cadillac представив найпотужнішу і найшвидшу модель у своїй історіїCadillac представив найпотужнішу і найшвидшу модель у своїй історії
Cadillac V-LMDh оснащується 5,5-літровим атмосферним двигуном V8 з електродвигуном. Розгін від 0 до 100 км/год займає не більше від 3 секунд.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015