Презентовано компактний двомісний електромобіль Ark Zero

20:31 16.06.2023
Презентовано компактний двомісний електромобіль Ark Zero

Британський стартап Ark презентував компактний двомісний електромобіль Zero. Розробники називають його «найфункціональнішим автомобілем у світі». Про це розповіли на сайті Autocar.

Ark Zero доступний для замовлення на сайті виробника за 7500 доларів. Модель конкуруватиме з популярним доступним електромобілем Citroen Ami.

В Ark заявили, що Zero є «найфункціональнішим автомобілем у світі з часів Ford Model T». За їхніми словами, люди купують авто, які їм не потрібні.

Кузов електромобіля виготовлений з алюмінію, що дозволило знизити вагу авто до 489 кг. Також такий матеріал безпечніший за звичайний сталевий кузов у випадку ДТП.

Габарити Ark Zero:

Кузов Ark Zero може бути пофарбований у чотири кольори на вибір - червоний, чорний, білий та сірий. Електрокар доступний лише в одній комплектації.

У список оснащення входять люк на даху, камера заднього огляду, світлодіодні ліхтарі, цифрова панель приладів з підтримкою Bluetooth. Підтримується швидкість заряджання до 7,4 кВт. Повна зарядка займає від 6 до 8 годин.

Ark Zero оснащений електромотором потужністю 3 к.с. Його живить літій-іонна акумуляторна батарея, яка забезпечує запас ходу до 81 км на одному заряді. Максимальна швидкість становить 45 км/год.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015