Hyundai, Samsung, SK та LG будуть разом виробляти електромобілі

20:33 15.06.2023
Hyundai, Samsung, SK та LG будуть разом виробляти електромобілі

Після успішного виходу на ринок електромобілів Hyundai Motor Group, до якої входять KIA та Genesis, вже оголосила про плани увійти до трійки найбільших світових виробників в цій галузі до 2030 року.

Відповідно до нового звіту, Hyundai Motor Group формує потужний альянс з виробництва електромобілів, об'єднавши зусилля з іншими південнокорейськими технологічними гігантами Samsung, SK та LG.

Автовиробник використовує електричну еру, щоб переосмислити свої бренди і цей крок вже окупається. Перший спеціалізований електромобіль Hyundai, IONIQ 5 - це електричний позашляховик із запасом ходу до 500 км та всіма додатковими функціями, такими як швидка зарядка 800 В та можливості «автомобіль-завантаження» (V2L).

Як пояснює президент і головний виконавчий директор Hyundai Europe Майкл Коул, «лояльність до бренду не така висока в електромобілях», оскільки IONIQ 5 приваблює нову преміальну базу клієнтів.

KIA робить те саме зі своєю першою спеціалізованою електричною моделлю EV6 і планує розвинути успіх зі своїм флагманським електричним позашляховиком EV9.

Тим часом, Genesis продовжує розширювати свою присутність в епоху електромобілів. Люксовий бренд Hyundai нещодавно представив інноваційні функції для свого електричного позашляховика GV60, у тому числі розпізнавання облич, що дозволяє входити без ключів або фізичного дотику.

Представники електромобільної галузі заявили, що Hyundai зараз об'єднується з іншими лідерами південнокорейського ринку, включаючи Samsung, SK і LG, для створення альянсу електромобілів та збільшення продажів у регіоні.


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015