General Motors показала оновлений кросовер Buick Envision

23:26 14.06.2023
General Motors показала оновлений кросовер Buick Envision

Опубліковано перші фото Buick Envision 2024. Оновлений преміальний кросовер презентують у вересні на автошоу в Детройті і він кине виклик Acura RDX, Audi Q5 та Lexus NX. Перші подробиці моделі розкрили на офіційному сайті General Motors.

Новий Buick Envision кардинально змінився зовні. Дизайн його передньої частини переробили у новому фірмовому стилі з ретро елементами. За прикладом Buick Envista і LaCrosse кросовер отримав тоненькі діодні фари, широку радіаторну решітку і виражений «ніс».

У салоні на передній панелі встановлено новий великий дисплей, на який виведені показання приладів та мультимедійні дані. Кермо отримало діодне підсвічування.

Також повідомляється, що кросовер Buick Envision 2024 отримає систему напівавтономного керування Super Cruise. Базова комплектація враховуватиме камеру заднього виду, парктронік, системи автоматичного уповільнення та утримання у смузі.

Новий Buick Envision 2024 збереже бензинові турбомотори об'ємом 1,5 л (204 к.с.) та 2,0 л (237 к.с.). Усі версії отримають 9-ступінчасту автоматичну КПП, а привід може бути переднім або повним.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015