Стартап Aehra показав свій перший електрокросовер

23:51 27.05.2023
Стартап Aehra показав свій перший електрокросовер

Італо-американський стартап Aehra показав свій перший електрокросовер. Модель отримала яскравий дизайн з ефектними дверима. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Стартап Aehra був заснований у 2022 році. Нещодавно компанія підписала угоду з австрійським виробником акумуляторів Miba, завдяки якій автомобілі бренду отримають інноваційні акумуляторні батареї.

В Aera заявили, що їхній новий кросовер матиме запас ходу до 800 км на одному заряді. Цього також вдасться досягти завдяки обтічному кузову з низьким коефіцієнтом аеродинамічного опору.

Перший електромобіль Aera отримає агресивний дизайн з вузькими фарами. Відмінною рисою моделі стане незвичайний механізм відчинення бічних дверей. Вони відчинятимуться не вбік, а вгору.

Електрокросовер Aera увійде до сегмента преміумкласу та пропонуватиме високий рівень розкоші. Також очікується, що модель зможе розганятись від 0 до 100 км/год менш ніж за 4 секунди.

Перший електрокросовер Aera зможе використовувати систему заряджання 950 В для швидкого заряджання потужністю 350 кВт. Живитиме електромотори акумуляторна батарея на 120 кВт.год.

Aera мають намір розпочати перші поставки електрокросовера клієнтам наприкінці 2025 року. Модель буде доступна для покупки в Європі, Китаї, країнах Перської затоки та Північної Америки.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015