BMW представила ексклюзивне купе BMW Concept Touring Coupe

20:02 21.05.2023
BMW представила ексклюзивне купе BMW Concept Touring Coupe

У рамках щорічного конкурсу «Concorso d'Eleganza Villa d'Este» в Італії відбулася прем'єра BMW Concept Touring Coupe. Це концептуальне двомісне спорткупе, створене вручну в єдиному екземплярі.

Єдиний у своєму роді BMW Concept Touring Coupe поєднує традиційну концепцію кузова з сучасними технологіями. За своїми пропорціями він нагадує BMW 328 Touring Coupe. Родзинкою новинки став кузов у стилі Shooting Brake зі «скульптурною» задньою частиною та дахом, що плавно переходить у задні бічні панелі та плоске заднє скло.

Довгий капот, гладкі контури даху та потужна задня частина кузова з розширеними задніми колісними арками надають унікальному купе спортивного і водночас елегантного вигляду. Завершують вигляд ексклюзивні легкосплавні диски - 20-дюймові спереду та 21-дюймові ззаду.

Салон автомобіля виконано у коричневих тонах та оздоблено натуральною високоякісною шкірою виробництва італійської компанії Poltrona Frau.

У рух BMW Concept Touring Coupe приводить фірмовий шестициліндровий рядний двигунм. Його динамічні показники не уточнюються.


Источник: Автоновости дня
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015