Новий BMW 5 Series 2024 показали на відео

23:59 06.05.2023
Новий BMW 5 Series 2024 показали на відео

Опубліковано офіційний тизер BMW i5. Електрична версія седана BMW 5 Series дебютує 24 травня. Відео з авто з'явилося на офіційній сторінці BMW у Instagram.

На відео можна розглянути дизайн передньої частини BMW i5 2024. У авто продовгуваті фари, а решітка радіатора отримала діодну підсвітку.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BMW (@bmw)

Раніше новий BMW 5 Series показали на шпигунському фото - там розсекретили задню частину авто. Седан зберігає характерний вигин задніх стійок, але відрізняється вузькими фарами та новими дверними ручками.

В іншому відео показали частину салону BMW 5 Series/i5. На ньому видно два великі вигнуті дисплеї на передній панелі і оригінальне двокольорове підсвічування.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений BMW (@bmw)

Седан BMW 5 Series запропонують у бензинових, дизельних та гібридних версіях, а також як електромобіль i5. Очікується, що електрокар запропонують у задньопривідній 340-сильній та повнопривідній 600-сильній модифікації, а його запас ходу перевищить 480 км.

Серед особливостей BMW 5 Series та i5 також називаються інноваційний автопілот (він дозволяє не тримати руки на кермі) та активна підвіска нового покоління з дуже швидкими реакціями. Розробники обіцяють комфорт на рівні BMW 7 Series та маневреність як у 3 Series.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015