Найбільший експортер вугілля в Європі взявся за реконструкцію мосту на Рівненщині

21:05 28.04.2023
Найбільший експортер вугілля в Європі взявся за реконструкцію мосту на Рівненщині

Найбільший експортер кам'яного вугілля в Європі польська компанія Weglokoks S.A. підписала меморандум з обласною адміністрацією Рівненської області щодо реконструкції мосту в регіоні. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОВА.

Йдеться про реконструкцію мосту на дорозі місцевого значення Острог - Райдужне - Точевики, уточнюють в ОВА. Польська компанія забезпечить виготовлення металоконструкцій мосту та їх доставлення до об'єкта будівництва.

Від імені польської компанії документ підписав колишній голова правління Укрзалізниці у 2016-2017 роках Войцех Бальчун, який є власником консалтингової компанії WZB Trade.

«Реконструкція цього мосту - невеликий пілотний проєкт. Після його реалізації ми плануємо масштабувати нашу співпрацю з польською компанією на більші об'єкти», - прокоментував голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

За його словами, міст біля села Точевики щодня проїжджають автомобілі, що рухаються у бік Рівного, Острога, Нетішина. Сьогодні він перебуває у незадовільному стані. Його відновлення спрямоване також на покращення логістики у наданні гуманітарної допомоги.


Источник: LIGA.net
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015