Як вибрати зарядні станції для електромобілів за робочими характеристиками

17:25 03.05.2023
Як вибрати зарядні станції для електромобілів за робочими характеристиками

Зарядні станції для електромобілів формують повноцінну інфраструктуру для власників електрокарів. Залежно від моделі, вони здатні заряджати один або кілька автомобілів з електродвигунами за 1-24 години в залежності від робочих параметрів станції.

Різні типи зарядних станцій для електромобілів можуть застосовуватися для особистого домашнього користування або для встановлення на паркінгах і сервісних зонах. При їх підборі враховуйте не лише технічні характеристики, але й тип роз'єму підключення, оскільки загального стандарту немає.

Зарядна станція для електромобілів - типи та особливості

Є 4 основних типи зарядок для електрокарів. Відмінності між ними полягають у використанні струмів з різними параметрами та тривалістю заряджання. Основні якості типів:

Принцип роботи зарядної станції електромобіля відрізняється залежно від типу устаткування.

Типи зарядних станцій для електромобіля за роз'ємами

Зарядні станції для електромобілів в Україні представлені переважно європейськими зразками роз'ємів для підключення https://electrica-shop.com.ua/zaryadki_dlya_elektromobiley. Type 2 (Mennekes) 7-ми контактні роз'єми, що використовуються європейськими брендами, а також рядом китайських моделей, адаптованих під євроринок. Поширені такі роз'єми:

При виборі зарядних станцій для електромобілів треба уважно перевіряти характеристики та типи роз'ємів підключення. Якщо у вас є сумніви, краще проконсультуйтеся зі спеціалістами, вивчіть інформацію про ваш автомобіль, почитайте відгуки на форумах та використовуйте досвід інших користувачів, щоб не допустити помилок.


Источник: electrica-shop.com.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015