Tesla може продавати електромобілі з «нульовим прибутком»

19:13 24.04.2023
Tesla може продавати електромобілі з «нульовим прибутком»

Під час звіту про прибутки компанії за перший квартал 2023 року генеральний директор Ілон Маск сказав, що Tesla готова пожертвувати прибутком на користь більших обсягів в короткостроковій перспективі.

«Ми вважаємо, що наполягання на збільшенні обсягів і збільшенні парку є правильним вибором у порівнянні з меншим обсягом і вищою маржею», - сказав Маск.

Він також додав, що технічно Tesla може навіть продавати свою продукцію з «нульовим прибутком» і що замість цього компанія зможе заробляти гроші в майбутньому за допомогою свого автономного програмного забезпечення.

Tesla очікує, що її транспортні засоби зможуть «генерувати значний прибуток завдяки автономності» з часом, зазначивши, що «краще постачати велику кількість автомобілів з нижчою маржою, а потім отримати цю маржу в майбутньому, коли ми вдосконалимо автономність».

Тим не менш, він запевнив інвесторів, що прибутки Tesla залишаються одними з найприваливіших у галузі, навіть після кількох раундів зниження цін цього року на всю лінійку легкових автомобілів.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015