Компанія Ford презентувала новий Transit Courier

19:09 07.04.2023
Компанія Ford презентувала новий Transit Courier

У Великій Британії офіційно презентували новий Ford Transit Courier другого покоління. Компактний комерційний фургон надійде у продаж із літа, а 2024 року з'явиться його електрична модифікація E-Transit. Про це повідомляє офіційний сайт Ford.

Новий Ford Transit Courier став помітно більшим за попередника - 4278 мм у довжину. Дизайн став виразнішим - з широкими гратами радіатора та великими фарами, з'єднаними діодною смугою. До речі, у подібному стилі виконаний і більший Ford Transit Custom. Згодом покажуть і пасажирський варіант.

У салоні Ford Transit Courier з'явилися віртуальна панель приладів та великий тачскрін мультимедійної системи SYNC - 8-дюймовий у базовій версії та 12-дюймовий в електричному варіанті. Серед опцій з'явилися адаптивний круїз-контроль, навігація, Wi-Fi, системи контролю «сліпих» зон та утримання у смузі.

Збільшені розміри дали змогу збільшити обсяг вантажного відсіку на 25% - до 2,9 куб.м. Всередині можна перевозити поклажу довжиною до 2,6 м. Вантажопідйомність бензинової та дизельної версій становить 678 кг, а електричної - 700 кг. У електрокара є ще й 44-літровий багажник спереду.

Новий Ford Transit Courier зі старту отримає 1,0-літровий бензиновий турбомотор на 125 к.с. та 1,5-літровий 100-сильний турбодизель. Обидві версії оснащені 6-ступінчастою механічною КПП.

Електромобіль Ford E-Transit Courier оснастять 136-сильним мотором і він зможе розвинути 145 км/год. Місткість батареї та запас ходу поки не розголошують, але відомо, що зарядка електрокара у швидкому режимі на 80% займе 35 хвилин. Конкурентами моделі стануть електричні Renault Kangoo E-Tech та Citroen e-Berlingo.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015