Компанія KIA розповіла про свої плани на майбутнє

16:46 07.04.2023
Компанія KIA розповіла про свої плани на майбутнє

Південнокорейська компанія розповіла про свої плани на майбутнє, піднявши тему нового покоління KIA Rio та електромобілів під час Дня інвестора, який нещодавно пройшов у Сеулі.

KIA Rio нового покоління представлять у четвертому кварталі 2023 року. Нові стандарти викидів та політика вуглецевої нейтральності не залишають шансу компактним машинам принаймні в Європі. Тому в майбутньому очікується поява електричної версії KIA Rio.

Сьогодні KIA ставить перед собою більш високу планку. До цього моменту південнокорейський виробник планував до 2030 року щорічно продавати 1,2 млн електромобілів. Тепер план змінено на 1,6 млн електромобілів щороку. Це становитиме понад третину (37%) від усіх продажів: у 2030 році вони повинні становити близько 4,3 млн автомобілів у всьому світі.

У 2027 році лінійка електромобілів KIA включатиме 15 моделей. Також зазначено, що кожна модель матиме високопродуктивну версію GT, яку можуть позиціонувати як окрему модель.

Нещодавно компанія KIA розповіла про лінійку KIA EV9 2024 та підтвердила, що високопродуктивна модель середньорозмірного трирядного позашляховика під назвою EV9 GT також знаходиться у розробці. Наприкінці року вийде модель EV5, спочатку в Китаї, але згодом і в усьому світі.

KIA планує випускати більше дешевих електромобілів за рахунок зниження цін на акумулятори на 55% до 2030 року.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015