В Європі завершено безпрецедентний проект у сегменті автобусів

19:29 02.04.2023
В Європі завершено безпрецедентний проект у сегменті автобусів

Великий виробник автобусів з Нідерландів - VDL Bus & Coach повідомив днями про виконання першого в Європі масштабного проекту відновлення акумуляторів для електробусів, під назвою Anubis. У його рамках десятки автобусів компанії Hermes, що входить до складу Transdev Netherlands, були оснащені новими акумуляторними батареями, набагато більшого розміру. Старі батареї будуть використовуватись у співпраці з RWE для стаціонарного застосування в енергосистемі.

Компанія громадського транспорту Hermes ввела в експлуатацію 43 електричні 18-метрові автобуси наприкінці 2016 року, миттєво отримавши найбільший парк електричних автобусів у Європі. Через шість років продуктивність початкових акумуляторів знизилася через інтенсивне використання автобусів, що можна порівняти з пробігом легкового автомобіля 1 750 000 км.

Тому вирішили замінити оригінальний акумуляторний блок абсолютно новою системою майже вдвічі більшої ємності, з 180 кВт.год до 350 кВт.год. Це стало можливим завдяки використанню останніх розробок у цій галузі. У результаті електробуси отримали значно більший запас ходу, що дозволяє гнучко планувати час зарядки. Таким чином, 43 автобуси, які зараз проїхали понад 18 мільйонів кілометрів, знову оновлені і готові забезпечити міський громадський транспорт з нульовим рівнем викидів в Ейндховені на найближчі роки.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015