Електричний мінівен ID.Buzz оголошено переможцем конкурсу «Best Cars of the Year»

19:49 01.04.2023
Електричний мінівен ID.Buzz оголошено переможцем конкурсу «Best Cars of the Year»

Журі конкурсу Best Cars of the Year (Best COTY), що складається з провідних автомобільних дизайнерів, інженерів, гонщиків та представників ЗМІ, підбило підсумки та визначило переможців. Автомобілем року став представлений у 2022 році мінівен Volkswagen ID. Buzz на електричній платформі.

Срібну медаль у конкурсі «Найкращий автомобіль року» завоював Toyota GR86. Його ж визнали найкращим доступним спортивним автомобілем 2023-2024 років. За ним на третьому місці слідує електрокросовер Ariya від Nissan.

Крім цього, журі конкурсу оголосило переможців і в інших номінаціях. Наприклад, найкращим автомобільним брендом за підсумками голосування визнали Genesis, дочірню компанію південнокорейського автогіганта Hyundai. У боротьбі за звання найкращій з найкращих корейської марки вдалося обійти таких іменитих конкурентів, як Audi, BMW, Mercedes-Benz та Lexus.

Представники Volkswagen, коментуючи перемогу свого електричного мінівена у конкурсі, заявили, що у захваті від визнання Volkswagen ID.Buzz найкращим автомобілем 2023-2024 року. А в Genesis заявили, що для них велика честь бути удостоєними звання найкращої автомобільної компанії року і вони раді тим, наскільки тепло марку зустріли на європейському ринку.

Найкращі автомобілі року на думку журі Best COTY:


Источник: T4
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015