Кросовер BYD Yangwang U8 помічено на дорогах у Китаї

22:03 27.03.2023
Кросовер BYD Yangwang U8 помічено на дорогах у Китаї

Усічні 2023 року BYD представив свій новий бренд YangWang та його первістка - електричний позашляховик преміум-класу YangWang U8. Публічний дебют потенційного конкурента Mercedes-Benz G-Class відбудеться у квітні, на автосалоні в Шанхаї. Але завдяки фотошпигунам зовнішність позашляховика розсекречена вже зараз.

У нього традиційний для позашляховиків незграбний кузов із квадратним капотом та вертикальною кормою. При колісній базі 3050 мм габаритна довжина позашляховика сягає 5,3 метра. Над лобовим склом встановлені камери та лідар. Також йому дісталися традиційні бічні дзеркала заднього виду, висувні дверні ручки та чохол для запасного колеса на кормі.

Інтер'єр YangWang U8 дуже нагадує BYD Tang, особливо оформленням центральної консолі та керма. На передній панелі встановлені два великі широкоформатні дисплеї: цифрова панель приладів та «мультимедійка».

U8 побудований на новій платформі BYD E4 та укомплектований чотирма електродвигунами (по одному на колесо) сукупною потужністю 1100 к.с. Віддача кожного агрегату - 275 к.с. та 320 Нм крутного моменту. Використання мотор-коліс дозволило реалізувати режим розвороту на місці. Також електромобіль має «плаваючий режим», який дозволяє долати дрібні водойми. За заявою виробника, з місця до 100 км/год повнорозмірний електропозашляховик пришвидшується лише за 3 секунди.

Більш детальна інформація про перший преміальний «батарейний» позашляховик BYD з'явиться 18 квітня. Мінімальний цінник YangWang U8 вже відомий - 110 000 доларів.


Источник: Авто Центр
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015